share

2011 NBADraft.net Awards - Official Voting

butidonthavemoney
butidonthavemoney's picture
Registered User
Joined: 02/26/2009
Posts: 6178
Points: 9878
Offline
2011 NBADraft.net Awards - Official Voting

Welcome to the official 2nd Non-Annual NBADraft.net Awards Extravaganza ballot! You picked the nominees earlier, and now it's time to pick the winners! Remember, you only get one vote per category (though you can vote for yourself this time).

~~~~~~~~~~~~~~~~~

1. Forum MVP -

a. JNixon-Iggy9
b. IndianaBasketball
c. I May Be BASED
d. mikeyvthedon
e. McBased

2. Smartest User -

a. BothTeamsPlayedHard
b. JNixon-Iggy9
c. IndianaBasketball
d. mikeyvthedon
e. llperez

3. Funniest User -

a. McBased
b. OrangeJuiceJones
c. LeroyJenkins
d. WizKid
e. I May Be BASED

4. Most Creative -

a. OrangeJuiceJones
b. memphis tyga23
c. DanEboy
d. Based-Out-Like-23
e. Scottoant93

5. Hottest in the Office -

a. marcusfizer21
b. apb540
c. WizKid
d. tli232
e. RUDEBOY

6. Best Topic -

a. John Bryant Facts
b. Chicago Bulls must rebuild
c. John Wall Fails Drug Test {Mysteriously Deleted}
d. Summer School Bully Advice
e. McDunkin interviewed on Letterman

7. Forum Villain -

a. The Scare Crow Returns
b. 4th Dimension
c. tli232
d. FLYNTFLOSSYBABY
e. The8thDeadlySin

8. Best Newcomer -

a. surve
b. paradigmn
c. Scottoant93
d. aamir543
e. boshjonesford

9. Most Improved -

a. apb540
b. memphis tyga23
c. FLYNTFLOSSYBABY
d. aamir543
e. OhCanada

10. Most Underrated -

a. Universal
b. M-Dymes
c. yupyup
d. JoeWolf1
e. omphalos

11. Face of NBADraft.net -

a. Aran_Smith
b. tli232
c. John Bryant
d. Lil B
e. NBA 2K12

12. Most Missed -

a. gatorheels
b. auber
c. DanEboy
d. Quincey
e. knicksfan7

13. Best Troll -

a. cyclo
b. catoosanumber22 (AKA Dalen Qualls)
c. ProudGrandpa
d. Jlv2010
e. DNYCE

14. Best Avatar -

a. BasterdInABasket
b. Johnny Chill
c. tli232
d. McBasketballGuru
e. FLYNTFLOSSYBABY

15. Favorite Site Feature -

a. Player Profiles
b. Forum
c. Articles
d. Site Mock Drafts
e. Creating Own Mock Drafts

*Italics denotates last year's winner
**Per Aran_Smith's request, women will not be allowed to vote.


butidonthavemoney
butidonthavemoney's picture
Registered User
Joined: 02/26/2009
Posts: 6178
Points: 9878
Offline
My Votes

Copying the long list of nominees is kind of a pain in the ass, so I'm doing it this way.

1. a
2. d
3. a
4. a
5. a
6. c
7. c
8. c
9. a
10. d
11. c
12. c
13. d
14. c
15. b

McDunkin
McDunkin's picture
Registered User
Joined: 03/17/2010
Posts: 7495
Points: 28429
Offline
1. Forum MVP - d.

1. Forum MVP -

d. mikeyvthedon

2. Smartest User -

d. mikeyvthedon
3. Funniest User -

b. OrangeJuiceJones
c. LeroyJenkins
d. WizKid
e. I May Be BASED

4. Most Creative -

a. OrangeJuiceJones

5. Hottest in the Office -

c. WizKid(dat tan)

6. Best Topic -

c. John Wall Fails Drug Test {Mysteriously Deleted}

7. Forum Villain -

b. 4th Dimension

8. Best Newcomer -

d. aamir543

9. Most Improved -

a. apb540

10. Most Underrated -

a. Universal

11. Face of NBADraft.net -

d. Lil B

12. Most Missed -

e. knicksfan7

13. Best Troll -

b. catoosanumber22 (AKA Dalen Qualls)

14. Best Avatar -

c. tli232

15. Favorite Site Feature -

b. Forum

"*Per Aran_Smith's request, women will not be allowed to vote."

Yeah and I guess they aren't allowed to be members either huh?

butidonthavemoney
butidonthavemoney's picture
Registered User
Joined: 02/26/2009
Posts: 6178
Points: 9878
Offline
Hmmm

"3. Funniest User -

b. OrangeJuiceJones
c. LeroyJenkins
d. WizKid
e. I May Be BASED"

RULE-BREAKING!

...and after I spelled your name right both times...

Malik-Universal
Malik-Universal's picture
Registered User
Joined: 07/08/2010
Posts: 3424
Points: 3176
Offline
1. Forum MVP - a.

1. Forum MVP -

a. JNixon-Iggy9
b. IndianaBasketball
c. I May Be BASED
d. mikeyvthedon
e. McBased

2. Smartest User -

a. BothTeamsPlayedHard
b. JNixon-Iggy9
c. IndianaBasketball
d. mikeyvthedon
e. llperez

3. Funniest User -

a. McBased
b. OrangeJuiceJones
c. LeroyJenkins
d. WizKid
e. I May Be BASED

4. Most Creative -

a. OrangeJuiceJones
b. memphis tyga23
c. DanEboy
d. Based-Out-Like-23
e. Scottoant93

5. Hottest in the Office -

a. marcusfizer21
b. apb540
c. WizKid
d. tli232
e. RUDEBOY

6. Best Topic -

a. John Bryant Facts
b. Chicago Bulls must rebuild
c. John Wall Fails Drug Test {Mysteriously Deleted}
d. Summer School Bully Advice
e. McDunkin interviewed on Letterman

7. Forum Villain -

a. The Scare Crow Returns
b. 4th Dimension
c. tli232
d. FLYNTFLOSSYBABY
e. The8thDeadlySin

8. Best Newcomer -

a. surve
b. paradigmn
c. Scottoant93
d. aamir543
e. boshjonesford

9. Most Improved -

a. apb540
b. memphis tyga23
c. FLYNTFLOSSYBABY
d. aamir543
e. OhCanada

10. Most Underrated -

a. Universal
b. M-Dymes
c. yupyup
d. JoeWolf1
e. omphalos

11. Face of NBADraft.net -

a. Aran_Smith
b. tli232
c. John Bryant
d. Lil B
e. NBA 2K12

12. Most Missed -

a. gatorheels
b. auber
c. DanEboy
d. Quincey
e. knicksfan7

13. Best Troll -

a. cyclo
b. catoosanumber22 (AKA Dalen Qualls)
c. ProudGrandpa
d. Jlv2010
e. DNYCE

14. Best Avatar -

a. BasterdInABasket
b. Johnny Chill
c. tli232
d. McBasketballGuru
e. FLYNTFLOSSYBABY

15. Favorite Site Feature -

a. Player Profiles
b. Forum
c. Articles
d. Site Mock Drafts
e. Creating Own Mock Drafts

McDunkin
McDunkin's picture
Registered User
Joined: 03/17/2010
Posts: 7495
Points: 28429
Offline
You see Nosufficientfunds by

You see Nosufficientfunds by breaking your rules i am setting myself up for the forum villian award(if it was wrestling it would be equal to me hitting you with a chair) I know that there is only so much funny in these comedy knees of mine #BrandonRoySwag

Kinguy11
Registered User
Joined: 06/18/2010
Posts: 492
Points: 1150
Offline
I was wondering when this

I was wondering when this would be up just before it actually went up.

1. b. IndianaBasketball

Actually changing this from my original favourite JNixon

2. c. IndianaBasketball

Sorry JNixon, but Indianabasketball takes this catergory out as well.

3. a. McBased

That one was harder. A competition between the two bases.

4. c. DanEboy

I did even nominate someone for this catergory in the orignal nominations but this time I pick Daneboy.

5. e. RUDEBOY

I still don't get this catergory, but I think rudeboy deserves something.

6. John Wall Fails Drug Test {Mysteriously Deleted}

My nominee didn't get in so I voted this one just because it was "mysteriously deleted".

7. d. FLYNTFLOSSYBABY

He was my nominee, I'm not changing now.

8. d. aamir543

Hands down.

9. e. OhCanada

Again, my nominee

10. a. Universal

See above

11. a. Aran_Smith

Because he's bscially the Omar al-Bashir of the site.

12. c. DanEboy

I eventually went for DanEboy over knicksfan, but it was hard.

13. c. ProudGrandpa

His Grandpa would be proud of him.

14. No vote

15. b. Forum

Well, without it we wouldn't be doing this right now, would we?

boshjonesford
Registered User
Joined: 05/19/2011
Posts: 408
Points: 1048
Offline
damit i need to be nominated

damit i need to be nominated for one of these

you guys all suck balls (< croseing my fingures for the best villian part)

I May Be Krypt
I May Be Krypt's picture
Registered User
Joined: 08/20/2010
Posts: 1713
Points: 8598
Offline
HOW DID I GET INTO THE MVP CATEGORY?


I thank y'all for the being mentioned in the same names as the legends.

1. Forum MVP -

d. mikeyvthedon = I have no clue why someone called him a "prima donna" because he's far from it. Reading 10 minutes of a MikeyV post makes me feel like I gave my brain a BJ. It's quite refreshing

2. Smartest User -

b. JNixon-Iggy9 = Slight edge over MikeV but thats because of those annual College draft reports he does. No one man should have all that knowledge (but J-Nix does lol)

3. Funniest User -

a. McBased = It's because of him, I am who I am. He does have best jokes, pics, GIFs, videos, links, profile pics, etc. etc

4. Most Creative -

e. Scottoant93 = Very creative questions at times. He also has a unique sense of humor and it takes a minute to understand sometimes but I think its creative

5. Hottest in the Office -

e. RUDEBOY = Remember when he could only post a comment for a topic through the subject? You can't get away with that if you are not the hottest in the office lol

6. Best Topic -

c. John Wall Fails Drug Test {Mysteriously Deleted} = God, why did you delete this!??

7. Forum Villain -

b. 4th Dimension = When he makes a mistake, I can understand. But then he goes on after we mess around to call us idiots. He does make some good posts and then we say wow that was a good point. His response: "I don't care if you approve or not!" LOL something is wrong with that dude

8. Best Newcomer -

b. paradigmn = A typical paradigmn post --> LEBRON JAMES eats a WAFFLE! lol just kidding bro but you do have a lot of good links and are very smart. I always know its a post by you when you CAPATALIZE the subject lol

9. Most Improved -

e. OhCanada = I never knew he was a bad poster because his posts are always solid. If thats what he improved then I understand why he's in the category then lol

10. Most Underrated -

b. M-Dymes = Smart and keeps it 100 with all of us. Plus, its because of him I listened to a lot of new good rappers

11. Face of NBADraft.net -

d. Lil B = Would have easily been John Bryant before but Lil B's mark has been felt on here. How many of us have changed our names to BASED something? lol It's a clever joke and I've learned to enjoy it rather than hate it.

12. Most Missed -

c. DanEboy = Rumor has it he is currently constructing "McDunkin gets interviewed by Conan" this time and promises a bang. Lets hope it goes through!

13. Best Troll -

d. Jlv2010 = -____-

14. Best Avatar -

a. BasterdInABasket = I like a good set of booooobies as much as the next guy but his picture is HILARIOUS!

15. Favorite Site Feature -

b. Forum = It really is better than Facebook for me at times lol


mikeyvthedon
mikeyvthedon's picture
Registered User
Joined: 06/13/2008
Posts: 5621
Points: 13317
Offline
My Vote for the John Bryant Awards

1. Forum MVP -

a. JNixon-Iggy9

2. Smartest User -

c. IndianaBasketball

3. Funniest User -
c. LeroyJenkins
(McBased is still awesome, but LeRoy just kills it)

4. Most Creative -
c. DanEboy

5. Hottest in the Office -

a. marcusfizer21
(For reasons I cannot comprehend. But, yes, he win's the $10 Beauty Pageant Prize from Monopoly)

6. Best Topic -
e. McDunkin interviewed on Letterman

7. Forum Villain -

a. The Scare Crow Returns

8. Best Newcomer -
c. Scottoant93 (He just needs to stop saying "vote" when he means "cheer" :)

9. Most Improved -
d. aamir543

10. Most Underrated -
d. JoeWolf1

11. Face of NBADraft.net -

a. Aran_Smith
(John Bryant is the face of this forum, though.)

12. Most Missed -
c. DanEboy

13. Best Troll -

a. cyclo
(They are all awful, but I must not have been active when cyclo was here, because I remember him the least. Hence my choice)

14. Best Avatar -
c. tli232
(For pure hilarity's sake. As I said before, I can see p-orn on other sites, lol)

15. Favorite Site Feature -

Everything. Sorry, but I do not have one thing that is my favorite. If I had to narrow it down, it would be the articles and the forum.

OhCanada-
OhCanada-'s picture
Registered User
Joined: 05/08/2010
Posts: 6232
Points: 6460
Offline
1. Forum MVP - a.

1. Forum MVP -

a. JNixon-Iggy9
b. IndianaBasketball
c. I May Be BASED
d. mikeyvthedon
e. McBased

2. Smartest User -

a. BothTeamsPlayedHard
b. JNixon-Iggy9
c. IndianaBasketball
d. mikeyvthedon
e. llperez

3. Funniest User -

a. McBased
b. OrangeJuiceJones
c. LeroyJenkins
d. WizKid
e. I May Be BASED

4. Most Creative -

a. OrangeJuiceJones
b. memphis tyga23
c. DanEboy
d. Based-Out-Like-23
e. Scottoant93

5. Hottest in the Office -

a. marcusfizer21
b. apb540
c. WizKid
d. tli232
e. RUDEBOY

6. Best Topic -

a. John Bryant Facts
b. Chicago Bulls must rebuild
c. John Wall Fails Drug Test {Mysteriously Deleted}
d. Summer School Bully Advice
e. McDunkin interviewed on Letterman

7. Forum Villain -

a. The Scare Crow Returns
b. 4th Dimension
c. tli232
d. FLYNTFLOSSYBABY
e. The8thDeadlySin

8. Best Newcomer -

a. surve
b. paradigmn
c. Scottoant93
d. aamir543
e. boshjonesford

9. Most Improved -

a. apb540
b. memphis tyga23
c. FLYNTFLOSSYBABY
d. aamir543
e. OhCanada

10. Most Underrated -

a. Universal
b. M-Dymes
c. yupyup
d. JoeWolf1
e. omphalos

11. Face of NBADraft.net -

a. Aran_Smith
b. tli232
c. John Bryant
d. Lil B
e. NBA 2K12

12. Most Missed -

a. gatorheels
b. auber
c. DanEboy
d. Quincey
e. knicksfan7

13. Best Troll -

a. cyclo
b. catoosanumber22 (AKA Dalen Qualls)
c. ProudGrandpa
d. Jlv2010
e. DNYCE

14. Best Avatar -

a. BasterdInABasket
b. Johnny Chill
c. tli232
d. McBasketballGuru
e. FLYNTFLOSSYBABY

15. Favorite Site Feature -

a. Player Profiles
b. Forum
c. Articles
d. Site Mock Drafts
e. Creating Own Mock Drafts

PrecociousNeophyte
PrecociousNeophyte's picture
Registered User
Joined: 04/27/2011
Posts: 752
Points: 1599
Offline
1. Forum MVP - a.

1. Forum MVP -

a. JNixon-Iggy9
b. IndianaBasketball
c. I May Be BASED
d. mikeyvthedon
e. McBased

2. Smartest User -

a. BothTeamsPlayedHard
b. JNixon-Iggy9
c. IndianaBasketball
d. mikeyvthedon
e. llperez

3. Funniest User -

a. McBased
b. OrangeJuiceJones
c. LeroyJenkins
d. WizKid
e. I May Be BASED

4. Most Creative -

a. OrangeJuiceJones
b. memphis tyga23
c. DanEboy
d. Based-Out-Like-23
e. Scottoant93

5. Hottest in the Office -

a. marcusfizer21
b. apb540
c. WizKid
d. tli232
e. RUDEBOY

6. Best Topic -

a. John Bryant Facts
b. Chicago Bulls must rebuild
c. John Wall Fails Drug Test {Mysteriously Deleted}
d. Summer School Bully Advice
e. McDunkin interviewed on Letterman

I wish I saw what John Wall Fails Drug Test was, I got here after it was deleted.

7. Forum Villain -

a. The Scare Crow Returns
b. 4th Dimension
c. tli232
d. FLYNTFLOSSYBABY
e. The8thDeadlySin

8. Best Newcomer -

a. surve
b. paradigmn
c. Scottoant93
d. aamir543
e. boshjonesford

9. Most Improved -

a. apb540
b. memphis tyga23
c. FLYNTFLOSSYBABY
d. aamir543
e. OhCanada

10. Most Underrated -

a. Universal
b. M-Dymes
c. yupyup
d. JoeWolf1
e. omphalos

11. Face of NBADraft.net -

a. Aran_Smith
b. tli232
c. John Bryant
d. Lil B
e. NBA 2K12

12. Most Missed -

a. gatorheels
b. auber
c. DanEboy
d. Quincey
e. knicksfan7

13. Best Troll -

a. cyclo
b. catoosanumber22 (AKA Dalen Qualls)
c. ProudGrandpa
d. Jlv2010
e. DNYCE

14. Best Avatar -

a. BasterdInABasket
b. Johnny Chill
c. tli232
d. McBasketballGuru
e. FLYNTFLOSSYBABY

15. Favorite Site Feature -

a. Player Profiles
b. Forum
c. Articles
d. Site Mock Drafts
e. Creating Own Mock Drafts

LeroyJenkins
LeroyJenkins's picture
Registered User
Joined: 08/23/2009
Posts: 775
Points: 2238
Offline
ಠ_ಠ

Really?

Really?

So I come back from working on my Element table project and you jerks and jerkettes still dont vote me as MVP? Wowwwww.

WTF is a funniest user? there is nothing funny about Leroy the Legend im all business and winning.

I hate each and every one of you jerkaholics and i hope you burn in h e double hockey sticks.

1. Forum MVP -

a. LeroyJenkins
b. IndianaBasketball
c. I May Be BASED
d. mikeyvthedon
e. McBased

2. Smartest User -

a. LeroyJenkins
b. JNixon-Iggy9
c. IndianaBasketball
d. mikeyvthedon
e. llperez

3. Funniest User -

f. &$#%#&@! you

4. Most Creative -

a. LeroyJenkins
b. memphis tyga23
c. DanEboy
d. Based-Out-Like-23
e. Scottoant93

5. Hottest in the Office -

a. LeroyJenkins
b. apb540
c. WizKid
d. tli232
e. RUDE&$#%#&@!

6. Best Topic -

a. John Bryant Facts
b. Chicago Bulls must rebuild
c. John Wall Fails Drug Test {Mysteriously Deleted}
d. LeroyJenkins
e. McDunkin interviewed on Letterman

7. Forum Villain -

a. The Scare &$#%#&@! Returns
b. RUDEBOY

8. Best Newcomer -

a. LeroyJenkins
b. paradigmn
c. Scottoant93
d. aamir543
e. boshjonesford

9. Most Improved -

a. LeroyJenkins
b. memphis tyga23
c. FLYNTFLOSSYBABY
d. aamir543
e. OhCanada

10. Most Underrated -

a. LeroyJenkins
b. M-Dick

c. yupyup
d. JoeWolf1
e. omphalos

11. Face of NBADraft.net -

a. LeroyJenkins
b. tli232
c. John Bryant
d. Lil B
e. NBA 2K12

12. Most Missed -

a. LeroyJenkins
b. auber
c. DanEboy
d. Quincey
e. knicksfan7

13. Best Troll -

a. RUDEBOY
b. catoosanumber22 (AKA Dalen Qualls)
c. RUDEBOY

d. RUDEBOY

e. RUDEBOY

14. Best Avatar -

a. LeroyJenkins
b. Johnny Chill
c. tli232
d. McBasketballGuru
e. FLYNTFLOSSYBABY

15. Favorite Site Feature -

a. LeroyJenkins
b. Forum
c. Articles
d. Site Mock Drafts
e. Creating Own Mock Drafts

Scottoant93
Scottoant93's picture
Registered User
Joined: 04/04/2009
Posts: 2403
Points: 4964
Offline
Im not going vote for myself on the ones I get nominated.

Thanks for the nomination, I didn't know I was creative but thanks anyway

1. Forum MVP -

a. JNixon-Iggy9
b. IndianaBasketball
c. I May Be BASED
d. mikeyvthedon
e. McBased

2. Smartest User -

a. BothTeamsPlayedHard
b. JNixon-Iggy9
c. IndianaBasketball
d. mikeyvthedon
e. llperez

3. Funniest User -

a. McBased
b. OrangeJuiceJones
c. LeroyJenkins
d. WizKid
e. I May Be BASED

4. Most Creative -

a. OrangeJuiceJones
b. memphis tyga23
c. DanEboy
d. Based-Out-Like-23
e. Scottoant93

5. Hottest in the Office -

a. marcusfizer21
b. apb540
c. WizKid
d. tli232
e. RUDEBOY

6. Best Topic -

a. John Bryant Facts
b. Chicago Bulls must rebuild
c. John Wall Fails Drug Test {Mysteriously Deleted}
d. Summer School Bully Advice
e. McDunkin interviewed on Letterman

7. Forum Villain -

a. The Scare Crow Returns
b. 4th Dimension
c. tli232
d. FLYNTFLOSSYBABY
e. The8thDeadlySin

8. Best Newcomer -

a. surve
b. paradigmn
c. Scottoant93
d. aamir543
e. boshjonesford

9. Most Improved -

a. apb540
b. memphis tyga23
c. FLYNTFLOSSYBABY
d. aamir543
e. OhCanada

10. Most Underrated -

a. Universal
b. M-Dymes
c. yupyup
d. JoeWolf1
e. omphalos

11. Face of NBADraft.net -

a. Aran_Smith
b. tli232
c. John Bryant
d. Lil B
e. NBA 2K12

12. Most Missed -

a. gatorheels
b. auber
c. DanEboy
d. Quincey
e. knicksfan7

13. Best Troll -

a. cyclo
b. catoosanumber22 (AKA Dalen Qualls)
c. ProudGrandpa
d. Jlv2010
e. DNYCE

14. Best Avatar -

a. BasterdInABasket
b. Johnny Chill
c. tli232
d. McBasketballGuru
e. FLYNTFLOSSYBABY

15. Favorite Site Feature -

a. Player Profiles
b. Forum
c. Articles
d. Site Mock Drafts
e. Creating Own Mock Drafts

M-DYMES
M-DYMES's picture
Registered User
Joined: 12/14/2009
Posts: 2644
Points: 6874
Offline
1. Forum MVP - a.

1. Forum MVP -

a. JNixon-Iggy9
b. IndianaBasketball
c. I May Be BASED
d. mikeyvthedon
e. McBased

2. Smartest User -

a. BothTeamsPlayedHard
b. JNixon-Iggy9
c. IndianaBasketball
d. mikeyvthedon
e. llperez

3. Funniest User -

a. McBased
b. OrangeJuiceJones
c. LeroyJenkins
d. WizKid
e. I May Be BASED

4. Most Creative -

a. OrangeJuiceJones
b. memphis tyga23
c. DanEboy
d. Based-Out-Like-23
e. Scottoant93

5. Hottest in the Office -

a. marcusfizer21
b. apb540
c. WizKid
d. tli232
e. RUDEBOY

6. Best Topic -

a. John Bryant Facts
b. Chicago Bulls must rebuild
c. John Wall Fails Drug Test {Mysteriously Deleted}
d. Summer School Bully Advice
e. McDunkin interviewed on Letterman

7. Forum Villain -

a. The Scare Crow Returns
b. 4th Dimension
c. tli232
d. FLYNTFLOSSYBABY
e. The8thDeadlySin

8. Best Newcomer -

a. surve
b. paradigmn
c. Scottoant93
d. aamir543
e. boshjonesford

9. Most Improved -

a. apb540
b. memphis tyga23
c. FLYNTFLOSSYBABY
d. aamir543
e. OhCanada

10. Most Underrated -

a. Universal
b. M-Dymes
c. yupyup
d. JoeWolf1
e. omphalos

11. Face of NBADraft.net -

a. Aran_Smith
b. tli232
c. John Bryant
d. Lil B
e. NBA 2K12

12. Most Missed -

a. gatorheels
b. auber
c. DanEboy
d. Quincey
e. knicksfan7

13. Best Troll -

a. cyclo
b. catoosanumber22 (AKA Dalen Qualls)
c. ProudGrandpa
d. Jlv2010
e. DNYCE

14. Best Avatar -

a. BasterdInABasket
b. Johnny Chill
c. tli232
d. McBasketballGuru
e. FLYNTFLOSSYBABY

15. Favorite Site Feature -

a. Player Profiles
b. Forum
c. Articles
d. Site Mock Drafts
e. Creating Own Mock Drafts

iguapops420
iguapops420's picture
Registered User
Joined: 06/05/2009
Posts: 2264
Points: 1607
Offline
Damn,...what ever happened to

Damn,...what ever happened to DNYCE.

I miss seeing Russell Westbrook for Ron Artest and Luke Walton threads. Dude had the absolutely craziest trade ideas.

aamir543
aamir543's picture
Registered User
Joined: 04/11/2009
Posts: 5063
Points: 5542
Offline
Good Leroy, glad to see that

Good Leroy, glad to see that you're finally getting your grades up, but you still need to practice your addition. It's not normal for a seven year old to add 5 and 3 on his fingers. You need to practice, and stop being so arrogant. It's Ok you'll mature with age.

1. Forum MVP -

a. JNixon-Iggy9
b. IndianaBasketball
c. I May Be BASED
d. mikeyvthedon-
e. McBased

2. Smartest User -

a. BothTeamsPlayedHard
b. JNixon-Iggy9
c. IndianaBasketball
d. mikeyvthedon
e. llperez

3. Funniest User -

a. McBased
b. OrangeJuiceJones
c. LeroyJenkins
d. WizKid
e. I May Be BASED

4. Most Creative -

a. OrangeJuiceJones
b. memphis tyga23
c. DanEboy
d. Based-Out-Like-23
e. Scottoant93

5. Hottest in the Office -

a. marcusfizer21
b. apb540
c. WizKid
d. tli232
e. RUDEBOY

6. Best Topic -

a. John Bryant Facts
b. Chicago Bulls must rebuild- gives me laughs to this day.
c. John Wall Fails Drug Test {Mysteriously Deleted}
d. Summer School Bully Advice
e. McDunkin interviewed on Letterman

7. Forum Villain -

a. The Scare Crow Returns
b. 4th Dimension
c. tli232
d. FLYNTFLOSSYBABY- He become a sensation here basically overnight, unlike his music videos.
e. The8thDeadlySin

8. Best Newcomer -

a. surve
b. paradigmn
c. Scottoant93
d. aamir543
e. boshjonesford

9. Most Improved -

a. apb540
b. memphis tyga23
c. FLYNTFLOSSYBABY
d. aamir543
e. OhCanada

10. Most Underrated -

a. Universal
b. M-Dymes
c. yupyup
d. JoeWolf1
e. omphalos

11. Face of NBADraft.net -

a. Aran_Smith
b. tli232
c. John Bryant
d. Lil B
e. NBA 2K12

12. Most Missed -

a. gatorheels
b. auber
c. DanEboy
d. Quincey
e. knicksfan7

13. Best Troll -

a. cyclo
b. catoosanumber22 (AKA Dalen Qualls)
c. ProudGrandpa
d. Jlv2010
e. DNYCE

f. MCBASKETBALL GURU by a mile!

14. Best Avatar -

a. BasterdInABasket
b. Johnny Chill
c. tli232
d. McBasketballGuru
e. FLYNTFLOSSYBABY

15. Favorite Site Feature -

a. Player Profiles
b. Forum
c. Articles
d. Site Mock Drafts
e. Creating Own Mock Drafts

boshjonesford
Registered User
Joined: 05/19/2011
Posts: 408
Points: 1048
Offline
^wow tripple post...how did

^wow tripple post...how did this guy get best newcommer 8D

RUDEBOY_
RUDEBOY_'s picture
Registered User
Joined: 04/09/2010
Posts: 7524
Points: 13815
Offline
1. Forum MVP:No

1. Forum MVP:No Money

2.Smartest User: J Nix

3.Funniest User: Leroy '' my momma still ties my shoes''' Jenkins

4.Most Creative User:McBased

5.Hottest In the Office: Rudeboy

6.Best Topic:School Bully

7.Forum Villian:DNYCE( Dam i Miss him)

8.Best Newcomer: Scottoant93

9.Most Improved: Memphis Tyga...( it should have been Fran Fran)

10.Most Underrated: Universial

11. Face of NBADRAFT.NET: Aran

12.Most Missed: Gatorheels

13.Best Troll: Basketball Guru

14.Best Avatar: FLYNTFLOSSYBABY

15.Favorite Site Feature: Forum

tuck243
tuck243's picture
Registered User
Joined: 12/31/2008
Posts: 1529
Points: -77
Offline
Long live GatorHeels!!!

That was the homie... He actually was very knowledgable and admitted when wrong... Sometimes I see posters on here agreeing with folks just because they are considered the "Man"... Me? F'ck no... Majority of yall are trash... A bunch of ESPN/NBA.com stat guys who are amazed by dunks and crossovers... Yall probably still think that move Iverson put on Jordan was incredible huh? I'm the guy who knows Jordan had 45 that night and STILL WON THAT GAME... There are a few left like that on this site... I'm moving over to DraftExpress soon... Long live GatorHeels!!!!

RUDEBOY_
RUDEBOY_'s picture
Registered User
Joined: 04/09/2010
Posts: 7524
Points: 13815
Offline
^TUCK....Yeah, Gatorheels was

^TUCK....Yeah, Gatorheels was a Great Poster..It was gus like him D Hamp,Birdzilla and SpencerHawes that made me stop an read the forums....

But Dude you just Committed a NO NO on this Site..Mentioning that 2nd class draft site that should Remain NAMELESS...

I've seen folks mention that site and NEVER get Heard from or Seen Again on this site.......lol

torontoraptors10
Registered User
Joined: 05/22/2009
Posts: 1198
Points: 2948
Offline
My Choices

1. Forum MVP -

a. JNixon-Iggy9
b. IndianaBasketball
c. I May Be BASED
d. mikeyvthedon
e. McBased

2. Smartest User -

a. BothTeamsPlayedHard
b. JNixon-Iggy9
c. IndianaBasketball
d. mikeyvthedon
e. llperez

3. Funniest User -

a. McBased
b. OrangeJuiceJones
c. LeroyJenkins
d. WizKid
e. I May Be BASED

4. Most Creative -

a. OrangeJuiceJones
b. memphis tyga23
c. DanEboy
d. Based-Out-Like-23
e. Scottoant93

5. Hottest in the Office -

a. marcusfizer21
b. apb540
c. WizKid
d. tli232
e. RUDEBOY

6. Best Topic -

a. John Bryant Facts
b. Chicago Bulls must rebuild
c. John Wall Fails Drug Test {Mysteriously Deleted}
d. Summer School Bully Advice
e. McDunkin interviewed on Letterman

7. Forum Villain -

a. The Scare Crow Returns
b. 4th Dimension
c. tli232
d. FLYNTFLOSSYBABY
e. The8thDeadlySin

8. Best Newcomer -

a. surve
b. paradigmn
c. Scottoant93
d. aamir543
e. boshjonesford

9. Most Improved -

a. apb540
b. memphis tyga23
c. FLYNTFLOSSYBABY
d. aamir543
e. OhCanada

10. Most Underrated -

a. Universal
b. M-Dymes
c. yupyup
d. JoeWolf1
e. omphalos

11. Face of NBADraft.net -

a. Aran_Smith
b. tli232
c. John Bryant
d. Lil B
e. NBA 2K12

12. Most Missed -

a. gatorheels
b. auber
c. DanEboy
d. Quincey
e. knicksfan7

13. Best Troll -

a. cyclo
b. catoosanumber22 (AKA Dalen Qualls)
c. ProudGrandpa
d. Jlv2010
e. DNYCE

14. Best Avatar -

a. BasterdInABasket
b. Johnny Chill
c. tli232
d. McBasketballGuru
e. FLYNTFLOSSYBABY

15. Favorite Site Feature -

a. Player Profiles
b. Forum
c. Articles
d. Site Mock Drafts
e. Creating Own Mock Drafts

M-DYMES
M-DYMES's picture
Registered User
Joined: 12/14/2009
Posts: 2644
Points: 6874
Offline
Whats up with scarecrow, we

Whats up with scarecrow, we need to resurrect the Philly segment of NBAdraft.net. I thought he was back but I ain't heard from him in a while.

mikeyvthedon
mikeyvthedon's picture
Registered User
Joined: 06/13/2008
Posts: 5621
Points: 13317
Offline
DYMES

Scarecrow has had log in issues, for some reason. He still reps Philly to the fullest and I for one hope he can come back soon. We recently played 2k12 and are going to try and start an on-line association, which I will probably announce in the next little while. It is X-Box 360 and we are looking for about 8 or so users who might be down.

RUDEBOY_
RUDEBOY_'s picture
Registered User
Joined: 04/09/2010
Posts: 7524
Points: 13815
Offline
Yeah, i've also have had

Yeah, i've also have had Log-In Problems..I have 2 Laptops and a Desktop and can only get on NBADRAFT.NET using my desktop...I've tried logging on this site from other people's computers and cant.....

Jlv2012
Registered User
Joined: 06/23/2010
Posts: 1320
Points: -2126
Offline
It is amazing that you don't have me in the categories

for Forum MVP, most underrated or the face of nbdraft.net. Weak.

RUDEBOY_
RUDEBOY_'s picture
Registered User
Joined: 04/09/2010
Posts: 7524
Points: 13815
Offline
dont worry Jlv2011 I Heard

dont worry Jlv2011 I Heard NbaDressExpress ( notice i didnt mention their name) has an Award for best avatar Ready for you...

Tha King2121
Tha King2121's picture
Registered User
Joined: 04/11/2009
Posts: 603
Points: 815
Offline
1. Forum MVP - D 2. Smartest

1. Forum MVP - D

2. Smartest User -C

3. Funniest User -B

4. Most Creative -C

5. Hottest in the Office -A

6. Best Topic -A

7. Forum Villain -C

8. Best Newcomer -C

9. Most Improved -B

10. Most Underrated -D
11. Face of NBADraft.net -C

12. Most Missed -A - Most deff

13. Best Troll -C

14. Best Avatar -B

15. Favorite Site Feature -C

tuck243
tuck243's picture
Registered User
Joined: 12/31/2008
Posts: 1529
Points: -77
Offline
Any PS3

Users?

aamir543
aamir543's picture
Registered User
Joined: 04/11/2009
Posts: 5063
Points: 5542
Offline
Well BoshJonesFord, when you

Well BoshJonesFord, when you have killer looks and epic amounts of swag, it makes up for it, lol.

ProudGrandpa
ProudGrandpa's picture
Registered User
Joined: 12/12/2009
Posts: 3411
Points: 3361
Offline
Thanks Sirs

I'll have to ask my grandson Moses what a "Troll" is, but I appreciate the support.

1. Forum MVP -

a. JNixon-Iggy9
b. IndianaBasketball
c. I May Be BASED
d. mikeyvthedon
e. McBased

Write-In- Nomoney

2. Smartest User -

a. BothTeamsPlayedHard-This guy is ridiculous
b. JNixon-Iggy9
c. IndianaBasketball
d. mikeyvthedon
e. llperez

3. Funniest User -

a. McBased
b. OrangeJuiceJones
c. LeroyJenkins-I'm sorry, but how bout Most Overrated?
d. WizKid
e. I May Be BASED

Write-in- In reality, this is Nomoney, hands-down

4. Most Creative -

a. OrangeJuiceJones
b. memphis tyga23
c. DanEboy
d. Based-Out-Like-23- I think this guy is some annoying 14-year-old
e. Scottoant93- ^Ditto

5. Hottest in the Office -

a. marcusfizer21
b. apb540
c. WizKid-I don't want to guess what this means, so whatever. Wizkid.
d. tli232
e. RUDEBOY

6. Best Topic -

a. John Bryant Facts
b. Chicago Bulls must rebuild- Negative 300!
c. John Wall Fails Drug Test {Mysteriously Deleted}
d. Summer School Bully Advice
e. McDunkin interviewed on Letterman

Write-in- Where is Jared Sullinger Hires an Agent?

7. Forum Villain -

a. The Scare Crow Returns
b. 4th Dimension
c. tli232
d. FLYNTFLOSSYBABY
e. The8thDeadlySin-Unlike the other choices, this guy actually scares me

8. Best Newcomer -

a. surve
b. paradigmn-Despite the spelling errors in his username
c. Scottoant93
d. aamir543
e. boshjonesford

9. Most Improved -

a. apb540
b. memphis tyga23
c. FLYNTFLOSSYBABY
d. aamir543
e. OhCanada

10. Most Underrated -

a. Universal
b. M-Dymes-Good choices all, but I like this guy
c. yupyup
d. JoeWolf1
e. omphalos

11. Face of NBADraft.net -

a. Aran_Smith
b. tli232
c. John Bryant-Almost
d. Lil B
e. NBA 2K12

12. Most Missed -

a. gatorheels
b. auber-The guy in his default just looked like a bro
c. DanEboy-He's gone?
d. Quincey
e. knicksfan7

13. Best Troll -

a. cyclo
b. catoosanumber22 (AKA Dalen Qualls)
c. ProudGrandpa
d. Jlv2010
e. DNYCE

14. Best Avatar -

a. BasterdInABasket-Classy
b. Johnny Chill
c. tli232
d. McBasketballGuru
e. FLYNTFLOSSYBABY

15. Favorite Site Feature -

a. Player Profiles
b. Forum
c. Articles
d. Site Mock Drafts
e. Creating Own Mock Drafts

Most snubbed user on this list-SakitSaPuwit

ProudGrandpa
ProudGrandpa's picture
Registered User
Joined: 12/12/2009
Posts: 3411
Points: 3361
Offline
Oh. My. Goodness.

Change number 6 to "McDunkin Interviewed on Letterman"

Words Cannot Describe...

festar35
Registered User
Joined: 05/21/2009
Posts: 1729
Points: 3017
Offline
1. Forum MVP -a.

1. Forum MVP -

b. IndianaBasketball

2. Smartest User -

c. IndianaBasketball

3. Funniest User -

b. OrangeJuiceJones

4. Most Creative -

a. OrangeJuiceJones

5. Hottest in the Office -

a. marcusfizer21

6. Best Topic -

d. Summer School Bully Advice

7. Forum Villain -

e. The8thDeadlySin

8. Best Newcomer -

d. aamir543

9. Most Improved -

d. aamir543

10. Most Underrated -

c. yupyup

11. Face of NBADraft.net -

e. NBA 2K12

12. Most Missed -

a. gatorheels

13. Best Troll -

e. DNYCE

14. Best Avatar -

d. McBasketballGuru

15. Favorite Site Feature -

b. Forum

RUDEBOY_
RUDEBOY_'s picture
Registered User
Joined: 04/09/2010
Posts: 7524
Points: 13815
Offline
ProudGrandPa said he found

ProudGrandPa said he found several cases of Paper Food Stamps in the attic at his Nursing Home over the weekend and said he'll use them to buy Beer & Kurtis Blow CD's for everyone that votes for him....

Tongue-Out-Like-23
Tongue-Out-Like-23's picture
Registered User
Joined: 03/16/2010
Posts: 8307
Points: 11861
Offline
1. Forum MVP - d.

1. Forum MVP -
d. mikeyvthedon

2. Smartest User -
b. JNixon-Iggy9

3. Funniest User -
a. McBased

4. Most Creative -
e. Scottoant93

5. Hottest in the Office -

6. Best Topic -
b. Chicago Bulls must rebuild

7. Forum Villain -

a. The Scare Crow Returns
b. They're all overrated

8. Best Newcomer -
a. surve

9. Most Improved -
e. OhCanada

10. Most Underrated -
c. yupyup

11. Face of NBADraft.net -

a. Aran_Smith

12. Most Missed -
c. DanEboy

13. Best Troll -
e. DNYCE

14. Best Avatar -
d. McBasketballGuru

15. Favorite Site Feature -
e. Creating Own Mock Drafts

The8thDeadlySin
The8thDeadlySin's picture
Registered User
Joined: 07/02/2008
Posts: 4422
Points: 5913
Offline
I appreciate the votes but

I appreciate the votes but how I am the "Forum Villan"?? Just the name???

RSS: Syndicate content